K. o. t. i. m. a. n. e. l. p. h. v. j. u. -. r. A. k. s. (. 4. ). ~. 1. g. /. 2. M. d. 3. 5. y. ä. ö. b. 0. ,. P. S. O. L. 6. f. R. ". I. " l. k g. t l
Aitoa, alkuperäistä reseptiä voi olla vaikea jäljittää ja idea taitaakin olla siinä, että caponataan voi lisätä niitä kasviksia mitä kulloinkin sattuu olemaan saatavilla
Kokonaisenapaistettu karitsan maksa. Nyt sain paikallisen REKO-ryhmän kautta kuitenkin pitkästä aikaa käsiini karitsan maksaa, joten päätin vaihteeksi kokeilla jotain (itselleni) uutta ja valmistaa maksan kokonaisena paahtopaistin tapaan
Löysin ranskalaisen Cuisine et Vins lehden siipikarjaan keskittyneestä teemanunmerosta (No 153) pariisilaisen ravintola Le Coq Ricon keittiömestari Antoine Westermanin ohjeet täydelliseen uunissa paistettuun kananpoikaan
Toivottavasti tykkäätte reseptistä. Tänään haluan jakaa teille yhden arkiruokasuosikkini. Täytetyt paprikat ovat helppo, nopea ja terveellinen ateria esimerkiksi lounaalle
Yllättääkö makeanhimo sinutkin hieman turhan usein. Itse olen oikea herkuttelija ja viime aikoina olen taas kiinnittänyt huomiota liialliseen sokerin puputtamiseen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.