Toiseksi, emme syö niin usein keittoja, kun jää tuo mies aina niin nälkäiseksi kuulemma… Sen lisäksi monet keittoreseptit on jo niin monta kertaa nähtyjä, etten näe mitään kauhean innovatiivista monissakaan keittoresepteissä
Samalla olin todella kiinnostunut reseptiikasta, koska suurin osa resepteistä perustuu vain pariin raaka-aineeseen, joista kaksi ovatvihannes-tai hedelmäsose ja pähkinävoi
Lasagnen voi valmistaa myös lihattomana versiona vaihtamalla jauhelihan esimerkiksi soijarouheeseen, nyhtökauraan, sieniin tai tekemällä pelkästään sakean tomaatti-kasviskastikkeen
Kaveriksi niille pyöräytin herne-lehtikaalipeston, joka on ollu viime syksynä yks mun keittiön lemppareista – eikä vähiten sen vaivattoman valmistuksen ja herkullisen maun vuoksi
Voit valmistaa myös sulattamalla kaakaovoin ja sekoittamalla jauheet sen joukkoon minkä jälkeen voit dipata banaani-maapähkinävoitikut herkussa ja pakastaa loput muotteihin
Sauvasekoita vielä tasaiseksi, maista ovatko maut balanssista ja lisää makua tarvittaessa. Nauti innovatiivisesti esimerkiksi shottilasista, kuten näissä kuvissa
Moikka, kasvispihvitovat kyllä olleet aina mun suuri herkku. Voit tarjota pihvit kylmän tai lämpimän kastikkeen kera ja voit myös keittää perunoita, eikä se kuulosta ollenkaan hassulta
Kakun koostumus oli älyttömän pehmeä ja kermainen mascarponen ansiosta. Murskaa keksit jasulata voi. Olen kuitenkin joskus syönyt tälläistä siskon tekemänä ja hyväähän se oli
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.