H. e. l. m. i. k. u. s. a. t. r. o. h. v. M. n. ä. O. d. ,. j. A. b. g. y. ). S. I. N. U. C. f. J. (. p. Y. P. V. ö. -. K. 1. 5. 0. L. T. Ä. E. 7. %. 2. c. 3. D. d l
H. e. l. m. i. k. u. n. r. o. a. h. s. t. M. x. c. ,. j. ä. ö. g. -. b. y. d. p. T. J. v. Y. S. 5. 9. 0. 7. 1. 8. (. K. ). ½. /. 4. 2. V. L. 3. →. ←. t l. m l. d l
Tämä on tavallista kuivakakkua kosteampi ja mehevämpi kakku jossa on rapea kuori. Saara on tehnyt näitä viime vuosina joten kakusta on tullut meidän perheessä jo perinnekakku jouluisin, mutta sopii milloin tahansa kahvipöytään
Irrota kakku vuoasta, nosta tarjoilulautaselle ja koristele kakku murennetulla Kismet Fazerinalla. Hiihtoloman kunniaksi kävin läpi reseptejä julkaisemattomia reseptejä ja tässä niistä yksi
Kun kokemus karttuu, niin sitä alkaa jo hahmottaa reseptin raaka-ainemäärien ja ohjeen perusteella, mikä brownieista on tahmea, mikä sitkeä, mikä valuva, mikä kuiva, mikä kakkumainen ja mikä on se potentiaalinen täydellinen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.