Porkkanatahnalla täytetyt kolmioleivät ovat niin maukkaita, että vievät kielen mennessään. Yksi vinkki lempeisiin aamuihin onkin valmistella aamiaista jo edellisenä iltana -kolmioleivät ovatkin parhaimmillaan yön yli levättyään
Ohje300 g marinoituja broilersuikaleita100 g maustamatonta tuorejuustoa200 g ranskankermaapieni nippu ruohosipulia2 ananasrengasta2 rkl sweet chili soossia1/2 tl mustapippuriasuolaaroasted garlic & pepper -mausteseostacayennepippuriapaahtoleipääsalaattiaPaiste broilerfileet kypsiksi, anna jäähtyä ja silpu pieneksi
Uuniperunat ovat helppoja valmistaa ja niiden kanssa tarjottavan täytteen voi sekoitella omista lemppari raaka-aineista sillä välin, kun perunat kypsyvät uunissa
Kolmioleipiä on helppo tehdä itse ja gluteenittomanahan näitä ei edes kaupasta saakaan. Täyte on samanlaista kuin voileipäkakkuihin käytettävät täytteet ja tätäkin voisi hyvin käyttää kinkkukakun täytteenä (tosin voileipäkakkuun ei haittaisi, vaikka ranskankermaa laittaisi 200g purkin, tulisi himpun löysempää täytettä)
Minä tilaan aina välillä Anton&Antonin ruokakassin meille. Siinä on kolmeksi ateriaksi valmiit raaka-aineet ja ohjeet, kassin saa kahdelle tai neljälle hengelle
Tyyntä myrskyn edellä, vai miten se menikään. Noh, myrskyä ehkä kuitenkin joudutaan täällä blogin puolella odottelemaan vielä jonkin aikaa, mutta ehkä sekin on vielä luvassa
Kinkku-yrttikolmioleivät. Meetvursti-paprikakolmioleivät. Nämä söpöt kuppikakut kätkevät sisälleen herkullisen ylläritäytteen, joka vie kielen mennessään
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.