Wanhan Porvoon keittiössä leijailee vahvan pannukahvin tuoksu. Kahvin seuraksi teen pikaisesti yksinkertaisen "Wanhan Kondiittorin Mustikkaherkun", joka valmistuu alle 10 minuutissa ja ilman paistamista todellisista herkuista seuraavasti
Näin tanskalaisen kondiittorin Mette Blomsterbergin valmistavan tv-ohjelmassaan herkulliselta vaikuttavia myslipatukoita, joita päätinkin kokeilla melkein samantien
Viime laskiaisen hujakoilla tukholmalainen kondiittori Mattias Ljundberg (Tösse bageriet), keksi taivuttaa ruotsalaisen semlan eli laskiaispullan uuteen muotoon, jolloin syntyi Semmel-wrap eli suomalaisittain tietenkin laskiaispullawrap
Kurpitsalla maustettuja Pääsiäisen keltaisia hienostuneesti soikeita, bebeeleivoksia. Ihania leivoksia joiden murotaikinakuori on täytetty kurpitsalla ja vaniljalla maustetulla voikreemillä valinnaisesti sen päällä kurpitsasokerikuorrutus oikein suureen makeanhimoon
Tapas-baari Madridin Plaza Mayorilla. Gastrodontin paluu makujen maailmaan. Jos arvon lukija on ihmetellyt, miksei minulta ole viimeiseen vuoteen tullut uusia päivityksiä, johtuu se siitä että menetin makuaistini sairaudelle viimeisen vuoden aikana
1. Tee pohja. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet hyvin keskenään sekaisin ja siivilöi vaahdon joukkoon muutamassa erässä ja sekoita vain sen verran kuin on tarvis
Upeat ripustettavat piparkakkutalot ovat ihana lahjaidea. Kokonaisen talon väkertäminen voi olla iso urakka ainakin isossa mittakaavassa toteutettuna, siksi minäkin tapaan joka joulu tehdä lahjoiksi muunlaisia piparikoristeita
Salaatit ovat meillä suosittuja. . Tänään käytin tiistailta jääneet rakuunabroilerifileet salaattiin. Lisäsin mukaan avokadoa ja jogurtista sekoitin pehmeän kastikkeen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.