Kookos-raparperi -kerrosmättö sokeritta ja gluteenitta
Ruoka-alkemisti -blogi
Ruoka-alkemisti -blogi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Kookoksinen raparperi-kerrosjälkiruoka sokeritta
  • 4 annosta
  • Kookoksiset kauralastut
  • 4 rkl kookosöljyä
  • 1 dl kaurahiutaleita
  • 1 dl kauraleseitä
  • 3 rkl riisijauhoja
  • 2 rkl hunajaa tai agavea
  • 2 rkl kookoshiutaleita
  • ½ tl jauhettua inkivääriä
  • Raparperisose
  • 4 raparperin vartta
  • 2 rkl hunajaa tai agavea
  • 1 dl vettä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.