K. u. n. l. e. i. v. o. a. s. t. /. r. j. ä. k. y. ,. h. p. ö. d. m. g. M. 5. P. A. V. L. O. T. N. S. I. J. C. R. E. H. U. 1. 4. 8. 9. 2. (. -. ). c. 0. G. 7. t l. d l
Viimeistele pavlova kermavaahdolla jamansikoilla. Olen saanut maistaa pavlovaa kerran elämässäni tätä ennen ja se makumuisto on painunut mieleeni voimakkaana
E. s. i. m. e. r. k. j. u. h. a. n. o. p. v. l. ,. t. ä. K. g. c. -. M. d. y. b. R. P. 1. 8. T. 3. J. 2. 0. S. U. L. A. N. I. O. 4. (. ). G. C. H. 5. 7. %. V. ö. Y. d l
T. ä. m. n. k. o. e. i. l. u. t. p. a. r. h. s. -. E. ,. v. H. b. d. ö. y. j. I. L. c. g. O. M. A. N. R. U. C. K. J. S. (. 8. 1. 0. P. ). 4. 2. 3. /. 7. 5. V. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.