KOREALAISET HODARIT, KIM CHI JA SEESAMIMAJONEESI
Puolialaston kokki
Puolialaston kokki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 12 hot dog sämpylä
  • 600 g bulgogi beef
  • 6 dl kim chiä
  • 2½ dl seesamimajoneesia
  • ½ dl seesaminsiemeniä
  • 2 punaista chiliä
  • 6 kevätsipulia
  • 2 porkkanaa
  • 1 kurkku
  • Valmista kim chi vähintään 2 päivää ja mielellään 1 viikko ennen herkuttelua. Kim chin maku paranee ajan myötä ja se säilyy jopa kuukausia.
  • 1 kiinankaali
  • 1 l vettä
  • 4 kevätsipulia
  • 3 rkl raastettua inkivääriä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.