Pilko valkosipuli hienoksi, pilko chili ohuiksi renkaiksi ja revi korianteri. ½ punainen chilipalko. Hän haarukalla vielä erotteli nyhtökauran säikeitä toisistaan ja pohti, että nyt on sua ehkä huijattu
Ihan sattumalta tuli vastaan täällä, ja muistin kuinka hyviä nää olikin. Lähikauppani ei tarjonnut mulle kiinansipulia, ja päätin korvata sen ruohosipulilla, muttei miksei kevätsipulikin kävisi
Pika-Kimchi. Minä en millään, en sitten millään malttanut olla lisäämättä ruokalusikallista Gochujang-chilitahnaa, joten omistani tuli sopivan takapoltteisia x-rated perunoita (ainakaan omat lapseni eivät välitä poltteesta)
että kaupoissa ei vielä löytynyt helmikuun aikana marketteihin saapuvaa Gochujang-chilitahnaa, jota pitäisi nyt olla sitten kaikilla kotona pystyäkseen valmistamaan mahdollisimman autenttista korealaista ruokaa
Kimchiin tulee yleensä ainakin kiinankaalia mutta muut ainekset ja mausteet vaihtelevat. Sen maku on lähellä hapankaalia, joskin siinä maistuvat selvästi inkivääri ja valkosipuli
Pöydässä oli tajolla myös ketsuppia, mutta itse kasasin ketsupittoman, Chicago-tyylisen hodarin, johon tuli täyslihanakin lisäksi chowchow-pikkelssiä, cornichon-kurkkuja, tomaattia ja sinappia
Alkuperäiseen versioon tuli täytteeksi bulgogia eli korealaisittain marinoitua lihaa, sekä kimchiä, ja tätä pehmeään tacokuoreen kääräistyä crosskitchen-herkkua myytiin kaupungilla liikkuvasta tacorekasta käsin
Tähän on siis käytetty kanamakkaroita, parmesaani majoneesia, pekonia, pähkinöitä ja uunisipulia. Laita sipuli uuniin kuorineen ja anna kunnolla rapistua ja paistua
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.