Jotta ei ihan menisi pelkäksi filosofoinniksi tämä postaus, niin kaivoinpa luonnoksista siellä jo kohta kuukauden päivät lojuneen, helpon jahyvänarkiruokaohjeen
Sisältö on monipuolinen jahyväksihavaittuja reseptejä on tarjolla niin aamiaiselle, arjen tarpeisiin (pöytään puolessa tunnissa), viikonlopun herkutteluun, ajan kanssa kokkailuun - juhlaa ja kasvisruokikaan unohtamatta
Mutta, koska tylsäähän se olisi valmistaa uudestaan aivan samaa ruokaa, niin bataatti”leipien” sijaan valmistinkin bataattivohveleita, jotka kokosin sandwicheiksi samalla täytteellä
Se oli vaan niin kauhean hyvää. Ulkoilun päätteeksi on ihanaa kokata värikästä ja makurikasta ruokaa. Hanget tekevät ulkona korkeusennätyksiä, pakkanen paukkuu, taivas on sininen ja vaaleanpunainen, hiutaleita leijuu, jalkojen alla narskuu, nurkissa paukkuu ja kaikkialla kimaltaa
J. o. s. k. u. a. r. i. t. l. y. ä. T. n. e. m. j. p. O. h. ,. v. d. g. K. N. ö. E. c. M. -. P. 2. 1. /. 3. 4. (. ). S. B. b. I. L. V. A. ". a l. d l. t l
Pitkiä vihreitä papuja & parsakaalia höyrytettäväksi. Tämä jugurtti-tonnikalatäytteinen paprika on yksi meidän uusista suosikeista, joka näiden lisukkeiden kera sisältää taatusti tarpeeksi proteiinia, sopivan määrän hiilareita, riittävästi kasviksia ja paljon hyvää makua
V. i. e. t. n. a. m. k. ö. M. s. ä. l. o. 3. 5. v. r. u. h. p. d. y. j. ,. -. R. I. K. N. c. g. L. O. b. Y. P. Q. z. F. E. A. B. S. J. H. (. ). C. T. '. f. /. â. 2. 0. G. D. ". W. *. 1. x
Vegekauppa, Ruohonjuuri, Punnitse & Säästä. Tohinaa meillä on viime aikoina riittänyt tahoillamme, kun työt alkoivat kummallakin ja siksipä ruokalistakin on taas hetkellisesti typistynyt nopeahkoihin iltaruokiin (ja aamupaloihin
K. i. r. e. s. n. v. k. o. j. ä. l. y. t. h. d. g. A. a. u. m. p. ö. ,. R. -. 2. 0. T. U. S. P. H. J. E. I. Y. (. 3. ). 1. 7. 5. M. f. L. V. 4. *. c. N. u l. a n. d l. t l
makuinen punainen palmuöljy sopii kaikkeen ruoanlaittoon ja. Arvontaan osallistuminen päättyy. paisto-ominaisuuksien lisäksi runsaasti luonnollisia karotenoideja,
Arvonta suoritetaan random org numeroarvonnalla, eli vain yksi kommentti per lukija. Tein tuota parsapastaa ihan tulipalokiireellä, ja todellakin silti tuoreesta pastanteosta aloittaen
Pidän Viini, ruokajahyväelämä -messuilla koristekursseja, joille mahtuu vielä mukaan, eli jos olet kiinnostunut käsittelemään sokerimassaa ja oppimaan kakkukoristeiden alkeita messuhuuman lomassa, niin käy tilaamassa lippusi, joka sisältää sekä kurssin että pääsyn tapahtumaan
&. S. a. t. i. n. ä. k. v. u. o. h. e. r. s. p. m. j. P. l. d. M. E. g. ). V. T. ö. (. G. R. 5. /. 2. 0. 9. ,. y. L. -. J. b. ½. 1. 4. K. 8. %. N. A. c. f. H. C. 3. Y. r k. t l. d l
M. e. i. d. ä. n. u. o. r. m. a. y. t. 6. k. ,. j. s. ö. p. 2. H. 5. l. h. ). T. v. b. -. E. K. (. /. A. V. L. 9. 0. %. N. B. P. g. 1. S. J. f. ) 6. k k
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.