8 annosta POHJA 1/2 prk 125g maitorahkaa 125 g voita 2 dl fin mixin gluteenitonta hienoa jauhoseosta (tai sama määrä vehnäjauhoja) 1 tl leivinjauhetta TÄYTE 200 g palvikinkkua tai kinkkusuikaleita 1 pussi (150g) valion emmental raastetta tai muukin juusto toki käy oikein hyvin 3 munaa 1 prk (2dl) valion ruokakermaa 15% 1 dl maitoa 1/4 tl jauhettua mustapippuria 1/4 tl paprikajauhetta 1/2 dl tuoretta persiljaa tai kuivattua hieman vähemmän Sekoita maitorahka ja pehmeä voi
Eka kerta, kun teen tällaista suklaamoussekakkua. Suklaamousseen ei ole tässä käytetty perinteistä kananmunaa, koska mulla on jotenkin vaikeuksia suhtautua raakaan kananmunaan
Tämä kinkkupiirakka oli epäilyistä huolimatta t-o-d-e-l-l-a hyvää. KINKKUPIIRAKKA. Veljeni rippijuhlat olivat viime sunnuntaina, joten vielä kerran ihan hirmuisesti onnea Esalle ripille pääsyn johdosta
Tämä juustokakku hurmaa valkosuklaisella maullaan. Pohja on täyteläisen vaniljainen ja raikkautta tähän kakkuun saat lisäämällä valkosuklaajuustotäytteeseen esimerkiksi punaviinimarjaa tai mustikkaa
Vietin tänään synttäreitäni pienellä porukalla ja tein sitä varten. tämän ihanan juustokakun. Huomasin RuokaPirkka-lehdessä mainoksen Crème Bonjourin uudesta karpalotuorejuustosta ja sain siitä heti idean tehdä kakun synttäreilleni
Pizzan suosio pitää pintansa, mutta sellaisenaan se ei ole tyypillinen juhlatarjottava. Piirakan muodossa pizzasta kuitenkin kehkeytyi luontevasti kahvipöytään sopiva versio
Lisää koskenlaskija ja fetajuusto sekä mausta. Sekoita kunnes koskenlaskija on melkein sulanut. 1/2 pkt voimakasta koskenlaskijaa. 1/2 pkt voimakasta koskenlaskijaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.