500 g
naudan paistijauhelihaa tai possun+naudan paistijauhelihaa
2 kpl
kananmunia
2 dl
kermaa
0,5 dl
korppujauhoja
1 rkl
Worcestershire-kastiketta
1 tl
mustapippuria
1 tl
suolaa
1 rkl
Dijon-sinappia
1 rkl
tomaattipyrettä
150 g
pekonia
15 minuutiksi.
Sekoita uudelleen ja tarkista samalla massan koostumus, jos tarvis, korjaa edellä mainituilla komponenteilla. Jaa massa kahteen osaan. Painele toisesta puolikkaasta voidellulle uunivuoalle parin senttimetrin paksuinen soikio. Nosta kuoritut kypsät kananmunat soikiolle. Levitä loppu murekemassasta kanamunien päälle. Silottele reunat.
Mietin tänään tätä blogiani, sen sisältöä. Useinhan suositeltaisi että blogi keskittyisi johonkin. treenipäiväkirja, ruoka/leivonta, erilaiset käsityöt, eri elämäntilanteet, sisustus, elokuvat, kissat, koirat jne
Usein huomaan viikonlopun jälkeen, että ruoka ei ole välttämättä ollut lapsille kaikkein mieleisintä, vaikka apukokit syövät mielellään monenlaisia ruokia
[ap_spacing spacing_height=”10px”]. Nyt teki mieli valmistaa “suomalaista” kotiruokaa. Olin aamulla ottanut sulamaan reilun kilon naudanpaahtopaistia, jonka olin ennen pakastamista kuutioinut valmiiksi patapaloiksi
Nyt, kun säät taas viilenivät, tekee grilliruokien jälkeen mieli kunnon kotiruokaa. Tämä nakkistroganoffin ohje on vuosien takaa Kati Napan aamuteeveeohjelmasta, ja sen juju on runsas kurkkumäärä
Raasta kuoritut punajuuret ja perunat. Kuori ja hienonna punasipuli. Sekoita jauhelihan joukkoon punajuuri- ja perunaraaste, hienonnettu punasipuli, muna, kaprikset ja punaviinietikka
edellispäivän lihamureketta. 1/4 annosta lihamureketta. 1/4 annosta lihamureketta. Jos lihamurekkeesta jotain jää syömättä, voi jämillä täyttää vaikka sipuleita
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.