Muita toiveita kuin kinuskikuorrutus ei tilaajalla ollut, joten sain rakentaa täytteet haluamallani tavalla, missä on aina omat haasteensa, kun vaihtoehtoja on lähes rajaton määrä
Tein toissapäivän vieraille gluteenittoman rahkakakun, josta tuli niin hyvää ettei tästä kyllä hoksaisi millään että pohja on tehty gluteenittomista kekseistä
Ohje on muunnettu gluteenittomaksi tästä (pohja alunperin Suklaapossun) porkkanakakusta. Hieman tiiviimpää kuin vehnäjauhosiskonsa, mutta herkullisen mehevää
Kääretorttubuumi menossa minulla, joka en rakasta kääretorttujen tekoa enkä kääretorttuja. ) Pohjan ohje on Hapanleivästä Sacherkakkuun - Gluteenittomia leivonnaisia -kirjasta
Mä olen vähän höntti soitonopettaja. Mä haluan aina joka syksyn ja kevään lopuksi tarjoilla oppilailleni soittajaisten yhteydessä jotakin kivaa ja hyvää syötävää
pakastekuivattuja mansikoita. konvehtimuotteja. Laita kuohukerma ja sokeri kattilaan. Kuumenna seos kiehuvaksi, samalla sekoitellen ja anna kuplia hiljalleen noin minuutin ajan
E. i. l. s. n. r. t. ä. e. g. u. o. m. v. a. k. p. O. h. j. y. S. ,. N. P. 1. 5. 0. /. 2. d. 3. K. (. 4. ). V. L. 7. ö. c. M. R. -. H. A. I. d l. t l. c m
En kuitenkaan uskalla ottaa riskiä ja mennä perinteisellä linjalla eli oikeilla makaroineilla. Maissista tehty makaroni on aikamoinen kaloripommi ja tuoksuu oikeasti aika vehkeeltä, mutta maku on ihan mainio ja uskaltaisin väittää, että kannattaa tätä reseptiä kokeilla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.