Käyn kaupassa ja tuon kotiin ainekset jotakin tiettyä ruokaa ajatellen. Viikonlopuksi olin suunnitellut meille aivan toisentyyppistä kalaruokaa, mutta “Kuhaa florentine” siitä syntyi
Silläkin riskillä, että supermoni bloggaaja on tästä jo kirjoittanut, niin julkaisen postauksen. Parin viikon takaisessa Indiedaysin järjestämässä bloggaajatapahtumassa oli nimittäin tarjolla makoisaa yhdistelmää
Tarjoa höyrytetty kuha belugalinssien ja voi-valkoviinikastikkeen eli beurre blancin kanssa. Mittaa laakean kasarin tai paistinpannun pohjalle noin sentin kerros kalalientä
Nyt on pakko tunnustaa, etten muista, milloin olisin viimeksi syönyt kuhaa. Elämäni paras kalaruoka tuli syötyä viime viikolla jaajatelkaas, ihan omalta pannulta vielä valmistettuna
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.