Kuhan lisäksi pinaatti-riisipedillä oli tiikeriravunpyrstöjä. Viikonlopuksi olin suunnitellut meille aivan toisentyyppistä kalaruokaa, mutta “Kuhaa florentine” siitä syntyi
Säilytä juuressipsit kuivassa paikassa valolta suojattuna. Juuressipsit säilyvät useita kuukausia. Rouskuttele juuressipsit sellaisenaan tai dippikastikkeen kanssa
Tee Mannerheimin kuha-annosAnnostele sienikastike ja kasvisuikaleet lautasille kalan pediksi. Christer Lindgren, Stadin klassikot -maukkainta retroruokaa, TEOS Määrä Aines
Uunissa valmistetut kuhafileet maistuvat mainioilta katkarapu-sitruunalisukkeen kanssa. Kalan seuralaiseksi sopivat mainiosti yksinkertaiset keitetyt perunat, kalan ja katkarapu-sitruunalisukkeen pysyessä pääroolissa
Kuumenna uuni 200-asteiseksi. 1 kg kuhaa. Pane perunavuoka uuniin 15 minuutiksi. Ota vuoka uunista. Lado pinnalle halkaistut kirsikkatomaatit ja oliivit
maldon-suolaa. 600-700 g. Grillattu kuha kaipaa mausteekseen vain suolaa, pippuria ja oliiviöljyä. Puhdista grillin ritilä oikein puhtaaksi ja öljyä se
Oven-roasted root vegetables. Peitä vuoka foliolla ja paista juureksia noin 40-45 minuuttia. Paista noin 2-3 minuuttia per puoli. Cover with tin foil and roast them for about 40-45 minutes. Fry for about 2-3 minutes per side
Muotoile tiiviisti voideltuun tai leivinpaperilla vuorattuun sopivan kokoiseen uunivuokaan (itse käytin leipävuokaa) ja paista 225-celsiusasteessa30-45 minuuttia
Tarjoa höyrytetty kuha belugalinssien ja voi-valkoviinikastikkeen eli beurre blancin kanssa. Kuumenna 6 dl kevyesti suolattua vettä kiehuvaksi, lisää linssit ja fenkolisilppu
Herkullistakin herkullisempi Avokado-wasabidippi sopii juuressipseille valtavan hyvin. Valloittavan rapsakat ja ihanasti rouskuvat juuressipsit ovat mainio vaihtoehto perinteisille sipseille
-. -. -. -. -. n. o. i. 3. 0. g. f. l. e. t. u. a. k. h. 1. s. p. v. y. ä. 2. r. ö. j. c. m. d. (. ). P. ,. K. L. H. R. T. b. /. w. +. 5. 4. 6. O. S. d l. O s
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. I. t. s. e. h. d. y. j. u. r. i. p. o. v. a. m. k. n. ä. l. ,. b. P. H. ö. J. f. K. F. R. T. E. A. U. S. L. /. D. 1. g. (. ). M. 4. 5. 7. Ä. 8. 0. O. N. 3. V
-. -. -. E. n. s. i. m. ä. e. t. r. v. k. o. a. j. u. l. y. ). H. p. h. V. ,. d. ö. P. T. O. b. (. L. f. S. R. I. M. 3. K. A. B. W. w. N. J. 2. 0. c. 1. 5
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. V. i. m. e. a. k. o. n. l. s. u. t. ,. v. p. y. ä. ). h. d. j. r. f. J. M. A. O. ö. K. N. S. R. ". g. P. E. w. T. 2. c. (. 1. /. 0. H. 5. L. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.