Kuumenna rasva pannulla ja paista kuhafileet kauniin ruskeiksi molemmin puolin. Sekoita kermaviiliin kaikki ainekset ja anna kastikkeen maustua jääkaapissa tarjoiluun asti
Eilen ollessamme Mumskun kanssa kiertelemässä kaupoilla, Mumsku kehui syöneensä kuhaa ruoaksi ja siitähän sitten alkoi minunkin tehdä mieli kuhaa ja iltapäivällä kotiinpäin tullessamme oli vielä kurvattava kaupankautta kyseistä herkkua hakemaan ja olihan se sen arvoista
raasta parmesaani, silppua sipulit ja hienonna sieniä hieman veitsellä (älä tee sienistä pientä silppua, jätä sekaan kokonaisia pieniä suppilovahveroita)
Risotto on jossain tuon broileri ja rucolaröykkiön alla. grana padano- lastujaLiota suppilovahveroita hetki vedessä ja siivilöi sitten ylimääräinen neste pois
Asettele kuhafileet folion päälle (nahkapuoli alaspäin), ripottele pinnalle suolaa. Lähdin mukaan Urtekramin maustehaasteeseen, jossa ruoka- ja leivontabloggaajia haastettiin käyttämään heidän uusia mausteitaan uusilla innostavilla tavoilla
Itse tehty tuoremakkara maistuu paremmalta koska voit vapaasti valita mieleisesi raaka-aineet ja ennen kaikkea tiedät tasan tarkkaan mistä makkarasi on valmistettu
Äiti teki mielettömän hyviä kuharullia ja minä valmisin juuressalaatin niiden kylkeen. Juuressalaatti oli ihan ok, mutta nuo rullat… ah… Niin hyviä ja tuota kastiketta ei vaan saa unohtaa niiden lisukkeista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.