Napakan tuntuiset ja samettisen maukkaat paistetut kanttarellit ovat kauden ihanimpia herkkuja. Näiden kanttarellien idea, jonka JuliaChildinkeittokirja Ranskalaisen keittiön salaisuudet paljastaa, on sienten paistaminen kuumassa rasvassa, jolloin ne ruskistuvat kypsyessään ja pysyvät kiinteinä
Kukkakaalit ovat nyt aivan ihania, napakoita, hohtavan valkoisia ja hyvän tuoksuisia. Julia Child tarjoaa kypsäksi keitetyn kukkakaalin joko voisulan tai lämpöisen kastikkeen kera
Paistetut nuudelit on suosikkiruokaani, tällä kertaa vuorossa Singapore. Tähän ruokaan tulee aika paljon soijakastikkeita, mutta tämä on mieto ja tosi koukuttavan makuinen pläjäys
JuliaChildin ehkäpä tunnetuin lahja jälkipolville on ranskalaista keittotaitoa ja ruoanlaittoperinnettä käsittelevä kirja Ranskalaisen keittiön salaisuudet
Julian reseptissä käytettiin "Swiss cheese" ja kuinka ollakaan, jääkaapissamme oli ihanaa juustoa jonka Saara-sisko oli juuri tuonut tuliaisena Appenzelleristä, Sveitsistä
Tai no, meillä tätä komboa mussuteltiin itse asiassa ihan arki-illan terveellisenä hemmotteluiltapalana, ja annos ajoi asiansa loistavasti myös tässä yhteydessä
N. ä. m. d. o. n. i. t. s. v. a. e. r. l. p. k. u. ,. y. J. g. h. j. K. U. I. S. A. P. T. E. D. O. (. 1. 2. L. ). 3. 5. 0. f. ö. -. 8. V. /. Y. M. R. 6. 7. %. Ä. d l. t l
Suomessa Pohjois-Lapissa ja Vuoksenvesistöissä Itä-Suomessa, Keski-Euroopassa vuoristojärvissä. Jääkauden jälkeen paljastuneiden virtojen ja lampien ensimmäisiä kaloja olivat nieriät
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.