Siiderissä haudutetut raakamakkarat. Siiderissä haudutetut raakamakkarat. Lihamylly makkarasuppiloineen on majaillut meillä jo yli kolme vuotta ja makkaroitakin on tullut tehtyä säännöllisen epäsäännöllisesti, mutta blogiin asti ei jostain käsittämättömästä syystä ole päätynyt yhden yhtä makkarareseptiä
Koska kukkoa on ollut myös kovin vaikea tavoittaa, niin olen luopunut pikkaisen kyseisestä ruoasta ja odotellut hetkeä jolloin saan kokata sitä itse kukosta
Kukkoa viinissä. Muuten kurjan päivän kruunaa aina loistokas illallinen. Tällä kertaa halusin yhdistellä omia ja perheen makumieltymyksiä tyyliin "jokaiselle jotakin"
-Hesarin sivuille ilmestyi tässä männäpäivänä oikein herkullisen oloinen kasvisruokaresepti, joka samalla mainosti juuri ilmestynyttä Elina Innasen kirjaa Viiden tähden vegaani
Siiderihaudutuksesta tulee ruokaan ihana ja omaleimainen maku, ei varsinaisesti siiderin tai alkoholin maku, joten tarkoitus ei ole uittaa kasviksia siiderissä tai antaa alkoholin maun liikaa dominoida
Tällä kertaa hauduttelin jo perjantai-iltana lyhyen työpäivän jälkeen Henri Alénin kukkoa viinissä –ohjeen innoittamana (ei ehkä ihan ohjeen mukaisesti) siipikarjaa
Coq au vin eli viinikukko on klassinen ranskalainen pataruoka. Resepti on kokki Richard McCormickin kirjasta Pariisi, joka on Matkustava kokki-sarjan ensimmäinen osa
S. a. i. n. b. l. o. g. k. u. t. e. s. v. m. y. d. ä. p. r. -. ,. C. w. h. 4. 5. %. ö. H. j. K. V. ". P. R. J. 8. (. ). 1. 0. I. F. '. c. E. B. A. f. é.
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.