Kumpi siis on parempi. Bataatti soveltuu täydellisesti ranskalaisten valmistukseen,. sillä se sisältää perunan tapaan tärkkelystä, joka tekee ranskalaisten pinnasta
ja välillä taistellaan kumpi saa maata kopissa. Ai vitsit, että olen innoissani. Löysin paikallisesta marketista ruotsinkielisen leivontalehden, joka on täynnä gluteenittomia ohjeita
niin täytyy aina varmistaa, että kumpi päivä nyt oli kumpi. Minä luulin, että en ehdi leipoa mitään laskiaisherkkuja, kun olin siinä uskossa, että laskiaista vietettäisiin jo tällä viikolla
En osaa sanoa kumpi versio olisi parempi. Kumpikin leipä meni meillä kuin kuumille kiville. Minulle käy aika usein niin, että syön jossain jotain niin hyvää, että minun on pakko kokeilla kokata kotona samaa
Oikein aurinkoista ja ihanaa ystävänpäivää. Jos iltapala on vielä harkinnassa, suosittelen tuplalohista perunapiirakkaa – tätä valmistuu riittävästi isommallekin ystäväporukalle
Vaikea kyllä valita kumpi on parempi…Savulohi-pinaattipastan ohje on peräisin Makuviikon ruokaboksista ja tämä olin täysi vastakohta epäonnistuneelle kasviscurrylle
Olipa se kumpi tahansa, niin todella herkullista joka tapauksessa. Suklaafudge-kakku lakritsilla. Tämä on jo aikoja sitten tekemäni fudgekakku, mutta ohje on aivan pakko pistää blogiinkin, niiiiin hyvää se on
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.