Kuningatarpiirakka 2 dl jauhoja. Kuningatarpiirakka. Pitkän aikaa on taas tehnyt mieli rahkasta tehdä jotain ja niin se vaan tuli tehtyä sitten piirakka
Löysin kaupasta suomalaista lehtikaalia. Olen odottanut milloin sitä saa, sillä haluan käyttää sitä sen suuren kuitupitoisuuden takia, 100 g päivässä täyttää kuitujen tarpeen
Mureke on se ruoka,mitä aika useinkin tehdään(tai usein ja usein,ehkä n. kerran kk) ihan vaan siksi, kun se on niin helppo lykätä uuniin,(ja on tietysti hyvää)milloin sinällään,milloin pekonilla peitettynä,milloin täytettynä,ilman lisukkeita tai lisukkeiden kanssa,kuten tässä sipulin ja omenan
Kuppikakkujen makuina oli suklaa, mustikka ja vanilja. Suklaa- ja mustikkakuppikakku reseptit olenkin julkaissut jo aiemmin, joten tästä postauksesta löytyy ainoastaan vanilja kuppikkakkuohje
Sekoita keskenään kuivat aineet ja lisää vaahtoon. Tässä taas yksi resepti sarjassa omasta päästä. Tämä oli kyllä niin hyvää ja vaikken itse gluteenitonta tarvitsekkaan, niin tämä oli omaankin suuhun erittäin makoisaa
Piirakan täytteeksi käytin loput pakastemarjat ja jääkaapista löytyneen vanilja-rahkan. * laita marjat kulhoon, lisää perunajauhot ja vaniljakreemijauhe, sekoita tasaiseksi
P. a. r. i. v. k. o. h. u. p. e. n. m. t. M. ä. l. ö. y. f. s. ,. j. b. g. S. H. d. K. A. T. E. …. -. D. (. 1. 5. c. ). 2. 7. 0. 4. /. 3. L. 8. V. Y. 6. O. J. N. c m. d l. t l
Kuori juurekset ja sipulit. Pilko ne peukalonpään kokoisiksi paloiksi. Mausta poronpotkat suolalla ja pippurilla, jauhota ne kevyesti ja ruskista pannulla öljyssä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.