Maailman paras mustikkapiirakka on tehty mummon ohjeella, näin luki Ilta-Sanomien Ruokala -sivuilla, josta löysin tämän herkullisen ja helpon mustikkapiirakan reseptin
- - Ok, vai niin. Raaka-aineiden suhteet olivat taas kuitenkin tyyliin. - - Ok, vai niin. Kätevä isäntä (alkuperäisasukas) tiesi kyllä prätsykät ja asiaa kyseltyäni tuli sama toteamus - niitä on täällä tehty aina
-. J. o. k. i. n. a. s. t. e. p. m. ä. (. j. h. u. ). O. l. v. y. V. r. A. ö. T. P. K. ,. S. E. d. H. M. 1. 5. 0. g. 3. /. 2. 7. 6. 8. ø. c. L. –. 4. d l. t l
6-7 dl vehnäjauhoja. Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja liuota hiiva maitoon. Lisää mineraalisuola, sokeri, kardemumma sekä muna ja alusta jauhot taikinaan
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. M. e. i. d. ä. n. p. r. h. s. o. k. t. a. v. y. m. ,. j. u. l. (. ). L. ö. c. g. A. I. J. /. K. T. B. f. b. E. N. V. Y. O. 2. 0. 5. H. S. P. x. R. U. 3. Ä. D. 1. 4
Muutin kkp-mitat desilitroiksi. Paista 200 asteessa 20-25 minuuttia. Tämä on miehen äidin ohje. Tätä tehtiin kuulemma mökillä monta kertaa kesässä ja aina, kun tuli vieraista
Tämän helpon ja nopean mustikkapiirakka-ohjeen löysin Annin -blogista. Mustikkakausi on parhaimmillaan ja siispä minäkin suuntasin Prisman pakastealtaalle poimimaan niitä pussillisen
-. -. -. -. -. -. -. -. P. o. i. k. a. s. e. n. 1. v. y. t. ä. r. m. l. M. h. b. ,. p. d. u. f. K. j. ö. (. V. ). R. H. c. L. J. I. S. O. ". N. 2. 8. E. D. g. T. '. A. 5. 0. 3. 4. +. /. F. ) l. m i. d l
Ainakin 1930-luvun keittokirjoista löytyy jo vegaaniversio, palviversio ja lihatulkinta. 2-2,5 litraa vettä. Siksi ensin levyllä massa kuumaksi ja sitten uuniin hautumaan noin 4-6 tunniksi. 2-2,5 litraa vettä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.