H. i. r. m. u. k. e. t. ä. p. ,. n. v. h. d. o. s. y. a. l. ö. S. j. b. g. E. K. /. -. U. A. ". P. M. R. O. J. V. &. L. 4. 0. 1. 2. 6. 5. (. ). Y. 3. d l. t l
Lihamureke syntyi mukaellen valion ohjetta. Lihamureke. Paista lihamureketta uunin alatasolla (vähän alle) 200 asteessa 30 - 40 min tai kunnes mureke on kypsää. Kun lihamureke oli kypsää, nostin sen tekeytymään folion sisään ja nostin uunin lämmön 225, jotta perunat saivat kunnolla paahdettua pintaa
O. l. i. p. a. s. t. ä. n. j. o. y. v. k. u. h. e. ,. m. ö. T. r. f. ). I. J. H. b. c. 7. 5. 0. g. L. P. S. M. 2. 3. 1. (. B. å. d. 4. -. ½. V. K. R. N. ". F. ) l. d l
I. s. ä. n. t. p. y. i. j. o. v. m. e. k. l. u. a. r. h. ,. ). N. Y. K. L. T. 1. R. 3. d. g. ½. 8. 0. -. f. P. S. c. (. V. 2. 4. 5. M. ö. A. Ö. <. 3 l. d l
Leikkaa tai revi parsakaalit suurehkoiksi nupuiksi. Leikkaa varret suikaleiksi tai viipaleiksi. Höyrytä paloja viisi minuuttia suolalla maustetussa vedessä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.