Kuorrutettu ravunpyrstökeitto resepti
Helppo ruoka
Helppo ruoka
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 Sipuli
  • 4 persiljanoksaa
  • 4 dl valkoviiniä
  • 4 dl vettä
  • 500 g tuoreita herkkusieniä
  • tuoreita herkkusieniä
  • 3 dl kuohukermaa
  • suolaa valkopippuria
  • 1 munanvalkuainen voitaikinaa
  • 1/2 litraa Lisää liemeen kerma ja keitä jonkin aikaa, mausta suolalla ja valkopippurilla. Kiehauta pilkotut herkkusienet nopeasti liemessä. Jaa katkaravut neljään annosmaljaan ja lisää liemi herkkusienineen. Koristele pinta persiljalla. Voitele annoskuppien reunat valkuaisella ja laita taikinalevystä kuppeihin tiivis kansi. Älä voitele taikinan pintaa, jotta taikina pääsisi kohoamaan uunissa. Paista 275-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes pinta on saanut rusehtavaa väriä.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.