Tämä Sally's baking addiction -sivustolta löytynyt resepti on kokonaisuudessaan aivan taivaallinen. Jo itse kuppikakku on maukkaan mehevä, puhumattakaan kaksivärisestä ja -makuisesta kuorrutteesta
Jos pidät makean sijaan raikkaammasta, korvaa valkosuklaasydämet limecurd-sydämellä, lisäämällä tahna leivoksen sisään leivoksen ollessa jo valmis, mutta ennen kuorrutusta
Leivoin tänään taas kuppikakkuja, tällä kertaa ihan omaksi iloksi. Vatkaa tomurokeri hiljalleen pehmeän voin sekaan, lisää vettä notkistamaa seosta ja vanilja-aromia halutessasi maustamaan
Tänään olen leiponut yhtä jos toista. Nuorimman siskoni parhaan ystävän äidillä oli tänään syntymäpäivät, ja minulta pyydettiin hänelle syntymäpäivämuffini
This batter was deliciously chocolate-y, not too runny nor thick. It's perfectly spoonable, pipeable, lickable, craveable, touchable, pour-it-into-my-mouth-and-let-me-shower-for-awhile-in-it-able (say the able with a classy French accent) and just amazingly DELICIOUS
-. -. -. N. ä. m. o. v. a. t. k. e. r. s. n. h. u. l. i. ,. j. c. p. d. y. f. ö. O. (. ). K. S. 2. 1. /. 4. ½. 0. g. 6. 3. V. L. J. 5. A. M. T. R. d l. t l
Leivoin viime viikolla näitä Pullahiiren suklaakuppikakkuja Kaffilaan. Valmiit kuppikakut tuntuivat ja näyttivät todella meheviltä - kiitos kermaviilin
Toffee kuppikakut - Caramel Cupcakes 12kpl. Paista uunissa 18-20minuuttia tai kunnes pinta on kimmoisa ja hammastikkuun ei tartu enää taikinaa. (Minä laitoin näitä toffee-makurakeita) 80g pehmeää suolatonta voita
Pipe the frosting on cooled cupcakes and decorate with crushed mint candies. Kaksinkertaistamalla ohjeen saat tavallisen muffinipellin (12 kpl) verran kuppikakkuja. Mint chocolate cupcakes(24 minicupcakes, 6 regular)3/4 cup flour1 tsp baking bowder1/4 cup sugar1,5 tbsp cocoa bowder1 tsp vanilla sugar1/4 cup crushed mint candies1/4 cup milk50 g butter, melted1 eggPrefeat the oven to 350 degrees F (175 degrees C). Divide the batter evenly between the prepared liners and bake for about 10 minutes in the middle of oven. Mint chocolatefrosting150 g butter3 tbsp cocoa powder3/4 cup powdered sugar1/2 ml peppermint extract2 tsp waterMake the frosting by whipping all the ingredients with an electric mixer until the frosting is light and fluffy
-. -. T. ä. n. o. m. u. f. i. s. e. t. a. C. p. c. k. v. r. l. ). A. y. h. M. j. d. E. ,. K. 2. 4. 5. 0. 1. g. /. 3. L. V. S. P. 8. I. N. F. J. n l. d l. t l
Nimittäin suklaahippu-kuppikakkuja. Leivoin suklaakuppikakkuja ensimmäisen kerran pari vuotta sitten, ja siitä lähtien ne ovat ollet yksiä vakkarileivonnaisia, mitä olen tehnyt
Tiramisu on ysi ehdottomista suosikeistani, joten pitihän tätä kuppikakku-versiota kokeilla testlab. Sekoita kermavaahtoseos huolellisesti mascarpone-seokseen
Whip cream until stiff peaks are just about to form. Banoffee koostuu yleensä murutaikina- tai keksipohjasta, kinuskista, banaaneista, kermavaahdosta ja pähkinöistä
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. N. ä. m. l. e. i. v. o. n. a. t. p. k. s. r. y. I. h. ,. u. j. ). K. M. b. c. d. T. P. 1. 2. 8. 0. g. 5. /. +. 3. (. F. V. L. J. f. 9. A. R. k p. d l. t l. m i
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.