Kurpitsagnocceheja ja suppilovahveroita
Ruoka.fi
Ruoka.fi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Määrä Aines
  • 600  g keitettyä, soseutettua kurpitsaa
  • 400  g keitettyä, soseutettua perunaa
  • 3  dl vehnäjauhoja
  • 2 munankeltuaista
  • valkopippuria
  • vettä
  • suolaa
  • paistamiseen oliiviöljyä
  •  
  • tarjoiluun
  • 150  g suppilovahveroita (tai mustia torvisieniä)
  • 1  dl valkoviiniä
  • 1  dl kuohukermaa
  • suolaa
  • valkopippuria
  • rucola-perunasosetta

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.