Kurpitsaraviolit
Muista syödä välillä...
Muista syödä välillä...
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • ~600 g myskikurpitsaa
  • 4 valkosipulinkynttä kuorineen
  • 2-3 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl sormisuolahiutaleita
  • 0,5 tl mustapippuria myllystä
  • ~10 tuoretta salvianlehteä
  • 2 dl pekaanipähkinöitä
  • 150 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 viipale maalaisleipää
  • 1 iso kananmuna
  • 0,5 tl raastettua muskottipähkinää
  • 0,25 tl kanelia
  • 0,5 tl kuivattua timjamia
  • 2 dl raastettua pecorinojuustoa
  • (suolaa ja mustapippuria)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.