Isoäitini aina tekee näitä kurkkuja kesäjuhliin, joten mummon kurkut sopii täydellisesti nimeksi. Olen suuri etikan fani, ja saankin aina kuulla lähipiiriltäni tästä tuotteen suurkulutuksesta
Pienet ja napakat kurkut ovat parhaita säilömiseen, isoista kurkuista tulee aika lötköjä ja vetisiä. Viime syksynä säilöimme itse ensimmäistä kertaa kurkkuja
The post Ettei nyt vaan sattuis mittään – mummon kurkut appeared first on suolaa & hunajaa. Kun istuu nuotion ääressä, vaikka hiipuvankin sellaisen ja huomaa pohtivansa, miten ihmiskunta keksi alkaa kypsentää ruokaa tulen avulla
Halkaise kurpitsa tukevalla veitsellä, koverra siemenet pois, poista kuori (Jamie kertoo jättävänsä kuoren, mutta olin kapinallinen enkä totellut) ja siivuta parin sentin paksuisiksi lohkoiksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.