Nyt on tullut jaettua parhaat reseptini jo uuden vuoden pöytään ja tänään pistetään vuosi pakettiin jo hieman etuajassa, sillä huomenna en aio blogiani päivitellä, vaan keskittyä olemiseen ja hiihtämiseen Lapin rauhassa
N. e. t. i. n. o. a. v. u. s. ,. r. l. h. k. p. y. d. f. ". M. m. ä. -. j. ö. S. I. (. R. A. g. b. K. 1. 6. ). E. P. J. H. T. 2. 5. 0. B. V. L. 3. 4. 7. d l. t l
Uuden vuoden lähestyessä ajattelin jakaa teidän kanssanne täytettyjen perunarieskojen reseptin. Tein näitä pojan syntymäpäiville joulukuun alkupuolella ja ne olivat heti pizzan jälkeen vieraiden suosikki suolainen
a. s. k. r. t. e. l. i. n. m. y. ö. p. u. b. o. R. v. ä. h. j. f. K. 1. 0. %. g. V. (. ). ,. T. d. D. c. H. P. -. E. F. J. S. 3. 5. I. 2. M. 6. 7. A. n l
Uusi vuosi 2016 kolkuttelee jo innokkaasti oven takana, joten nyt on aika fiilistellä ja katsahtaa vuoden 2015 parhaita reseptejä. Vuoden 2015 parhaat reseptit olivat siis Kanaa Igorin tapaan, paholaisen hillo, leijuvat ilmapallot, lihapullat Peggyn tapaan ja butter chicken eli intialainen voikana kaikilla herkuilla
Sellaista palkintoa tässä taas yksi päivä tavoittelin, kun töihin vein "lämpimäisiä" heti aamulla. Nyt jää nuo "normaalit" jauhot vähälle turhan vähän käytölle, joten tällä tavalla niistä on helppo päästä eroon
Karkkiyllätyksellä täytetty, syötävä pinjata sopii hyvin myös suomalaiseen uuden vuoden juhlaan. Paperiset, karkeilla täytetyt pinjatat ovat meksikolaisten juhlien ohjelmanumero
Uuden vuoden juhliin halusin tehdä hyydykekakun, mielellään jollain uudella reseptillä. Kevään Me-lehdestä (5/2014) löysin hyvän ohjeen nimellä Kirpeän hedelmäinen moussekakku
Tässä blogin vuoden 2013 suosituimmat reseptit. Ja tässä vuoden 2013 top 6 reseptit. Moni ohjeista on ehdottomasti myös omia suosikkejani ja olen käyttänyt ohjeita lukuisat kerrat
s. i. n. ä. e. t. a. o. T. m. h. r. k. u. l. v. j. p. y. b. g. L. c. ,. ö. J. d. A. ". B. H. f. 1. 4. 0. 8. 3. V. E. 2. 5. 6. -. 7. 9. K. N. S. (. ). i l
V. i. m. e. n. v. u. o. d. p. ä. t. y. s. l. r. a. h. k. O. j. /. f. ,. H. M. J. D. S. T. -. K. L. (. g. b. c. ). 1. 2. 0. 5. 4. ö. 8. 7. Ä. 3. P. N. ½. 6. E. t l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.