Selailin Leivotaan-lehtiäni ja numerosta 4/2014 löytyi tämä kylmäkohotettujen leipien ohje. Tämäkin postaus oli jäänyt jostain syystä luonnoksiin odottamaan
Olen aina haaveillut tekeväni kunnon juuresta leipää. Leivotaan-lehti (2/2016) esitteli kevään numerossaan leipuriksi ryhtyneen entisen yritysjohtaja Jens Spendrupin, joka on leiponut hapanleipää juuresta jo vuosikymmeniä, ennen kuin se edes tuli muotiin
Leivon leipää yleensä joka viikonloppu. Tykkään tehdä erityisen paljon patonkia, koska patonkipelti paistaa ne niin rapeiksi ja pohjapuolen reiällinen pinta saa patongit näyttämään kaupan patongeilta
Limppu on todella helppo valmistaa ja se on todella mehevä. Ohje löytyi helmikuun Leivotaan-lehdestä. Itse paistoin limppuja leivinuunissa pari tuntia, mutta kyllä niistä siltikin tuli hyviä
Minä olen niin tykästynyt näihin kylmäkohotettuihin taikinoihin. Ihana viikonloppu takana, siihen kuului grillailua, pyöräilyä, mattojen pesua ja perheen kanssa oleilua
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.