Jäljelle jääneistä kolmesta pohjalevystä saat vaikkapa kermavaahdolla, banaaniviipaleilla ja suklaakastikkeella täyttämällä nopean täytekakun yllätysvieraille
Se on aina ah-niin-ihanaa, mutta tällä kertaa päätin tehdä vähän hienostuneemman kakkuversion ja lisätä Kinuskikissan tapaan tuttuun makumaailmaan hieman potkua wasabin ja rucolan avulla
Kommentit olivat suorastaan ylistäviä kautta linjan, kun keittiömestari Jesse Söderlund Jesse´s Dine -ravintolasta valmisti tätä jouluista jälkiruokaa TS Ruoka pop up -tapahtumassa Skanssin K-Citymarketissa
Pilko vielä banaaniviipaleita lopuksi piirakan päälle. Tarjoile suklaakastikkeen kanssa ja lisäksi käy vielä erittäin hyvin myös jäätelö ja kookoshiutaleet
-. -. -. -. O. l. i. n. t. o. s. a. m. u. k. V. e. p. r. j. v. S. d. ,. ä. L. h. y. E. 1. 0. g. ö. D. A. N. H. J. I. P. R. K. 2. 5. 4. T. (. ). c. M. Y. B. o l. d l. t l
Kuullota näitä vielä pari minuuttia ja silppua sillä aikaa yrtit. Lempeän tulinen chorizopasta (4-5 annosta). 200-300 g chorizoa. 1 puna-/keltasipuli (olemme käyttäneet kumpaakin, ja hyvältä maistuu). kourallinen tuoretta oreganoa / 1-2 tl kuivattua oreganoa. 200-300 g chorizoa. / 1-2 tl kuivattua oreganoa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.