Leikkaa kylmäsavulohifileestä pitkiä suikaleita, ja sekoita ne kulhossa katkaravunpyrstöjen, majoneesin, creme fraichen, sinapin, hienonnetun tillin ja murskatun valkosipulin kanssa
Kylmäsavulohitartar. Tässä hienossa ja rakenteeltaan mielyttävässä keitossa yhdistyvät kala ja kasvis. Savustuksen voi jättää pois, mutta mielestäni ja tiukan raadin kannanotto asiaan oli että "perfect"
Kylmäsavulohitartariin. Valmista ensin kylmäsavulohitartar. Lettujen paistaminen ei kuulu Rouva R. n lempipuuhiin, mutta näitä perunaohukaisia paistelen ihan mieluusti, sillä ne maistuvat niiiiiiiiiin hyviltä
kalaceviche, kylmäsavulohitartar, marinoidut oliivit. Kylmäsavulohitartar. Kylmäsavulohitartar. Meille on alkanut tulla tällainen mukava jokavuotinen perhetraditio että vietämme 7 ruokalajin illallisen johon jokainen tekee jotain
Tee kylmäsavulohitartar. Kylmäsavulohitartar. 1. Sekoita lettuainekset keskenään, anna taikinan turvota noin 10 minuuttia ja paista taikina lettupannulla voissa
- kylmäsavulohitartar. Kylmäsavulohitartaria teimme ja maistoimme ensimmäistä kertaa ikinä ihan randomilla netistä löytyneellä reseptillä ja siitä tuli tosi maukasta
Tee helppo kylmäsavulohitartar. Tämän kylmäsavulohitartarinkin olin jättää kuvaamatta pilkkosen pimeänä marraskuun iltana, mutta tiesin sen olevan niin herkullinen, että viritin nopeasti mustan taustan ja nostin jalustalla olevan ledvalon valaisemaan
Leikkaa kylmäsavulohi ohuiksi viipaleiksi ja kokoa lautaselle keoksi. Nosta päälle saaristolaisleivästä ohut, pyöreä viipale lohen päälle ja leivän päälle annos mätiä
Ainekset 800 g kanankoipireisiä (ilman luita) (suolaa ja) mustapippuria 3-4 maustekurkkua (noin 200g, siten että uunivuokasi pohjan saa piiloon) 1 Sipuli 15 cm purjosipulia 4 valkosipulin kynttä 1 rkl voita (tai öljyä) 3-4 dl Kermaa 0,5 dl tuorejuustoa 1-1,5 kanaliemikuutiota (1/2 tl Cajun-maustetta)Ohjeet Vuokanani noin 17 cm x 27 cm vuoka, syvyyttä noin 6 cm
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.