Nippu vihreää tankoparsaa. Helppoja nämä munat kyllä ovat ja valmistuvat muutamassa minuutissa, mutta tässä reseptissä parsat ja pekoni vaativat hieman lisää aikaa ja vaivaa
purkki pestoa ja kylmäsavulohipizzan ohje. Pohja. Lisää lämmin vesi, suola, öljy ja alusta taikina lisäillen hiljalleenjauhoja, niin kauan että taikina on kimmoisaa
Murskaa leipä jauheeksi. Pilko sipuli sekä lohi pieneksi. Sulata voi ja sekoita leivänmurujen joukkoon. Kylmäsavulohi viipaleilla, sitruunan sekä lime lohkoilla, tillillä, mädillä, herneenversoilla
Parsaa, artisokan sydämiä ja herneitä. Valkoista parsaa rakuunan kera. Pääsiäinen häämöttää jo horisontissa eikä päivien suunnitelmista ja ruoista ole vielä mitään tietoa
J. o. s. j. k. u. n. h. m. a. t. l. i. e. ä. ,. r. p. y. v. T. d. ö. K. P. N. U. (. 4. ). 1. g. f. 3. -. *. 7. 5. 2. S. M. L. 0. H. R. &. /. V. E. O. A. 8. W. Y. k g. d l
vihreää parsaa. Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää mausteet ja parsat. valkoista parsaa. Keitä parsoja noin viisi minuuttia tai kunnes tangot ovat juuri ja juuri kypsiä
Hellan ja viinilasin välissä -blogista löytyi ihan loistava lohisopan ohje. Ensinnäkin tää oli ihan supernopea tehdä ja toiseksi, tämä oli taas hyvin erilainen kuin aiemmin tehdyt keitot
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.