Lisää voi ja suola ja sekoita keittäen 2-3 minuttia. Blogini suosituin ohje sai nyt haastajan. Löysin hieman saman tyylisen kakun täältä, niin pakkohan sitä oli testata ja todeta herrrrkulliseksi
Kalan kanssa söimme perunamuusia ja paistokasarissa haudutettuja puutarhurin sekoitus kasviksia (siis ihan ilman lientä kypsennettyjä pannulla tilkassa rasvaa + mausteita sekaan) Ovat paljon parempia mitä vedessä keittäen valmistetut
Kokonaisia kanoja tai broilereita keittäen kasvisten kera valkoviiniliemessä, saa herkullisen valkoviini-kanaliemen sekä hyvää ruokaa useammalle aterialle
Ilokseni pääsin kehittämään tätä reseptiä Blogiringin mukana Soyappétit-soijatuotteita käyttäen. Olen vastikään innostunut soijan käytöstä ruoanlaitossa - lähinnä sen korkean proteiinipitoisuuden, edullisen hinnan ja hyvän säilyvyyden vuoksi
Meillä kuluu vuoden aikana aika paljon barbequekastiketta. Sitä menee tietty grillatessa ribseille, mutta myös toooooodella paljon pulled porkille ja pulled chickenille
Aikani epäröityäni, miten tuollaisia pienempiä lonkeroita tulisi kypsentää, päädyin kahdesta vaihtoehdosta (joko nopeasti kypsentäen tai pitkään keittäen) siihen, jota olisin joka tapauksessa sen isonkin kohdalla käyttänyt eli pitkään keittämiseen
Suoraan grilliin mutta makkarat voidaan kypsentää etukäteen vaikkapa vesihauteessa mutta ei yli 80 C vedessä, mielellään maustetussa, keittäen. 80 C vedessä, mielellään maustetussa, keittäen
Joskus sitä kaupassa haahuilee ilman päämäärää pitkin poikin ja miettii, mitähän sitä tekisi mieli. Mikä tai paremminkin mistä se idea sitten tupsahtaa voi olla joskus todella pieni juttu, esim nakkipaketti
Vitello tonnato, vasikanpaisti tonnikalakastikkeella on lähtöisin Luoteis-Italian Piemontesta. Tätä kylmänä tarjottavaa klassikoa tarjotaan yleensä kesällä joko pääruokana tai juhlavana alkuruokana
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.