Älyttömän hyvä mustaherukkainen juustokakku, liivatteeton. Nam, tämä mustaherukkaisen päällisen ja pehmeän mascarponetäytteen sisältävä kakku on aivan äärettömän hyvää
Näin suklaapitkon ohjeen ensimmäisen kerran syyskuussa tällä englanninkielisellä sivulla. Pian resepti löysi kuitenkin tiensä myös suomalaiselle Soppa365-sivustolle
Pitkästä aikaa nappasin kaupasta mukaani tofua. Tuo ristiriitaisten mielipiteitten kohteena vuosikausia ollut soijatuote on kaikesta kälätyksestä kiistatta loistava proteiininlähde kasvisruokavaliota noudattaville
Tämä juustokakku oli oikeastaan ihan täydellistä. koostumus unelmaisen pehmeä, sopivan makea (ei liian), ihanan kermainen, rapsakoita sattumia, kivan murea pohja ja maku juuri niin hyvä kuin voi kuvitellakin
No niin, tässähän tämä ohje jota lupailin jo kauan sitten. D Tähän voisin nyt siteerata erään kurssini opettajaa, jolle palautin opintopäiväkirjani muutaman päivän myöhässä
Chia raakapuuro mangosta. Olen seurannut mielenkiinnolla super- ja raakafoodien ihmeellistä maailmaa, uskaltamatta kuitenkaan itse kokeilla respetin resptiä
Taannoisessa synttäripostauksessa vilahti kuva neljävuotissynttäreillä tarjolla olleesta juustokakusta, ja kun ohjetta kyseltiin, ajattelin päivittää sen tänne blogiinkin
Peilikirkkaan kuorrutteen saa kakun päälle liivatteen avulla. Moni onkin varmasti tehnyt juustokakkujen päälle erilaisia kiilteitä, mutta harvalla ohjeella saa peilikirkkaan kuorrutteen aikaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.