Herkullinen raparperipiirakka. Raparperit ovat nyt parhaimmillaan. Olen pitkään miettinyt, miten niistä saisi aikaiseksi jotain tosihyvää, sillä en ole vielä onnistunut löytämään ohjetta mielestäni täydelliseen raparperipiiraaseen
Moi. Täydellisen suklaakakun metsästys on rankkaa. Sitä täydellistä reseptiä olemme kehitelleet vuosia ja tämä on tällä hetkellä lähimpänä tavoitettamme
Lukijanani muistat varmaan että olen erittäin addiktoitunut pasta carbonaran ystävä. Jumalaista herkkua on tullut syötyä niin Lontoossa, Saksassa, Saksassa Kölnissä, Espanjassa ja moneen kertaan, Kanadassa ja niin monessa muussa paikassa täällä kotimaassa kuin ulkomaillakin
Omaan raparperipiirakkaani kuuluu ehdottomasti myös kaneli, koska sen ja raparperin liitto on päätetty yhteen jo ennen kuin minä vedin edes ensimmäisiä henkäyksiäni
Itse valmistin padan takassa ja lämpötila laski vähitellen 180-asteesta noin 125-asteeseen, joten annoin padan muhia vastaavasti hieman kauemmin, lähes 4 tuntia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.