Viipaloi tomaatit ja juusto. Sekoita ne sekä mausteet kulhossa ja levitä fileiden päälle. Leikkaa vuohenjuustosta reiluja viipaleita, laita jokaisen fileen päälle kaksi juustoviipaletta
Ihanaa, että on tullut kevät ja ulkona alkaa vihertää. Ihan kohta on vappukin, saa kilistellä kuplivaa hyvässä seurassa ja pääsee Savoyn perinteiselle vappulounaalle
N. y. t. ä. k. i. s. e. n. p. v. l. o. u. h. r. ,. j. a. V. m. M. K. (. d. ). A. S. R. T. P. E. ". ö. b. c. Š. U. -. O. B. 4. 0. g. +. 2. 5. ½. 1. L. f. H. C. 8. 3. /. 7. J. r k
(Santa Marian tuotteet saatu yhteistyönä) Hyvään perusruokaan ei tarvita monimutkaisia vaiheita, vaan nopeasti kypsyvän lihan joukkoon tuodaan erilaisia makuja, jolla saadaan vivahteita sekä vaihtelua
V. i. m. e. v. k. o. l. p. u. n. a. s. r. t. j. ,. y. ä. I. h. E. ). A. T. ö. f. P. (. /. z. J. d. M. L. K. U. R. N. S. O. F. É. 2. 0. g. -. 3. 1. H. _. b. c. Ä. Í. 5. 4. Y. Á. Z. C. 7. 9. 8. G. '. ½. ) l. d l. t l. k g
Omat ensimäiset mielikuvat liittyvät kotona äidin kanssa leipomiseen, tiettyihin sunnuntai aterioihin – uunissa pitkään hautuneisiin patoihin, itse tehtyihin rieskoihin, joita leivinuunissa paistettiin ja kieli pitkällä odotettiin koska niitä uskaltaisi haukata ettei kieli palaisi
I. s. ä. n. p. i. v. k. u. o. j. r. a. e. l. h. t. K. y. b. g. ö. E. ,. m. -. M. d. A. R. f. S. P. (. ). 2. 1. 5. H. B. q. 3. D. ½. c. w. F. L. 4. T. J. 0. 8. 6. C. ". N. x. t l. d l. m i. c m
D. u. k. a. h. o. n. e. g. y. p. t. i. l. ä. m. s. ,. j. ö. N. r. d. -. v. (. ). M. –. E. B. . 2. 5. 0. b. 1. ½. /. ¼. +. L. ’. C. P. A. V. R. Y. K. S. c. G. f. w. z. W. x. T. d l
Kuivattuja sieniä on myös helppo murentaa pienemmiksi. Tässä jakamani resepti on alunperin julkaistu Kodin Kuvalehden juhlavuoden leivontakoulu lehtisessä monia vuosia sitten
Hyvässä arki-illan ateriassa on niin paljon makuja, että sen keveyttä ei edes huomaa. Aasialaisten mausteiden pyhä kolminaisuus korianteri, valkosipuli ja chili toimivat näissäkin jauheliha-salaatti-nyyteissämakupohjana
Thai-ruoka on monesti mausteista mutta kun voimakkaan makuiset kastikkeet tarjotaan riisin ja tuoreiden tai pikapaistettujen vihannesten kanssa, tulee kokonaisuudesta tasapainoinen
Perusta on jotain juustoa, kasvista ja mausteita. Fetaa kaavailin ensin, mutta sitten huomasin, että joululahjana oli saatu juustopakkaus, jossa oli chilituorejuustoa
Jauheliha on usein arkiruokailun pelastaja. Broilerinjauheliha on kevyttä ja tuo mukavaa vaihtelua. Myös lisäkkeenä tarjottavassa salaatissa on inkivääriä ja chiliä antamassa makua
O. s. u. i. p. a. H. e. r. n. o. k. -. t. V. v. y. m. ,. j. l. ä. h. K. S. T. ö. U. E. A. I. M. P. (. 2. ). 1. g. /. f. 3. d. ". J. L. R. N. b. c. B. C. 4. 5. 0. 6. k g. d l
Andy Harris ja David Loftus esittelevät Istanbulin makuja-kirjassaan istanbulilaisen ja laajemminkin turkkilaisen ruokakulttuurin historiaa ja tätä päivää
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.