Suurkulutan leipäjuustoaja se ei meillä jääkaapissa kovin kauaa säily. Sekoita kerma, ruokalusikallisen verran sokeria ja ripaus kanelia korkeareunaisella paistinpannulla ja anna kiehahtaa nopeasti
L. e. i. p. ä. j. u. s. t. o. a. n. l. k. r. m. d. -. h. y. T. ,. ö. v. E. I. P. Ä. J. U. S. O. 2. 3. 1. /. (. ). A. 0. =. R. N. K. 4. H. g. 8. 5. +. V. M. d l. t l
ja herkuttele sitten leipäjuustolla. Kaada päälle kermaa ( jaa tasaisesti kuuteen kulhoon ). Lappiteeman mukaisesti poronpotkien jälkeen on syötävä jälkiruoaksi leipäjuustoa lakkahillon kera
En tiedä kuka on saanut päähänsä, että leipäjuusto on parasta lakkahillon kanssa. Perinteisestikin lappilaiset söivät leipäjuustonsa kahvin kanssa, tai kuulemma laittamalla sitä keittoihin (tätä täytyy kokeilla
Salaatti leipäjuustosta, granaattiomenasta ja paahdetuista pähkinöistä. Salaatti on muuten ylihelppo, mutta granaattiomenan siementen irroittelu tuottaa yleensä hieman päänvaivaa ja sotkua
Laita lopuksi sokeroidut karpalot jaleipäjuustokuutiot pataan. Puhdista ja kuutioi poronpaisti. Lisää kuutioidut sipulit, savuporo, punajuuret ja nauriit
Laita pohjalleleipäjuusto-viipale. Vapuksi piti saada jotain uutta ja kivaa pikkusuolaista. ) Jotta juustoa ei varmasti olisi liian vähän, mukaan pääsi myös leipäjuusto/juustoleipä/narskujuusto
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.