Julkaisin aiemmin ihastuttavan vaaleasta glögistä tehdyn juustokakun ohjeen ja koska kolikolla on kääntöpuolensa, on vuorossa ihan toisenlainen versio jouluisesta herkusta
Viimeistele pinta piparimuruilla. Yhdet pikkujoulut ehdin juhlia ennen Intiaan lähtöäni. Kyseessä olivat pikkujoulut, joita vietämme entisten työkavereiden kanssa joka vuosi nyyttäriteemalla
Joulu tuli ja meni ja kohti kevättä mennään. Jouluna tuli leivottua rommi-rusinamuffinsseiden ja amarula-juustokakkujen lisäksi piparimuffinsseja, maustekakun ja glögi-juustokakun
Luumukakku, joka maistuu aivan joululta mutta ei ole kuitenkaan liian makea. Ohje perustuu Floran luumukakku-ohjeeseen, jota maustoin hieman itse lisää
Kuten olen sanonut ja resepteistäkin huomaa, meillä ei usein makeita leivota. Joulun kunniaksi teen yleensä aina juustokakkua, usein nimenomaan piparkakkurahkasta joka on kausituote
Jäädyke. herkullinen ja kaikille maistuva jälkiruoka. Jäädyke on siinäkin mielessä hyvä että voit sen tehdä tosi hyvissä ajoin pakastimeen odottamaan tarjoulua
Äidin synttäreille tein glögi- juustokakkua. Alkuperäinen ohje löytyy TÄÄLTÄ, muokkasin sitä vähän niin että vaihdoin appelsiinin mandariiniin ja kardemumman inkivääriin, sekä tein täytteestä tupla-annoksen
Tein hetki sitten gluteenittoman sokerikakkupohjan. Siitä tuli ihana, ilmava, pehmeä ja kevyt. Päätin käyttää sen joulukakkuun, jonka koristelin överikakkukurssilla, johon otin osaa joulukuun alussa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.