1. 1. 1. 1. 1. V. a. l. m. i. s. t. n. p. ä. e. k. u. r. T. ö. j. v. o. K. d. y. E. S. L. h. ,. D. P. w. C. 6. 5. 8. g. M. 2. 3. b. c. 0. 4. (. ). H. A. -. 7. O. d l
Perinteisesti pääsiäispöytäämme kuuluu joko täytettyjä kananmunia tai kananmunasalaattia, lammaspaistia ja paistoliemestä tehtyä kastiketta, valkosipulikermaperunoita ja hunaja-rakuunaporkkanoita
Hieman alle kaksikiloinen lammaspaisti kypsyy neljässä tunnissa. 1. Kääri maustettu paisti alumiinifolioon ja kypsennä sitä 100-asteisessa uunissa, kunnes lihalämpömittari näyttää 65 astetta. 1,5-2 kg lampaanpaistia. 1 tl kuivattua minttua. 1 tl kuivattua meiramia. 1 tl pippuriseosta. 1 oksa rosmariinia
Tuossa kahvien jälkeen kävin napsimassa lammaspaloja jääkaapista kuin Barbaari joulukinkkua jouluyönä ikään, enkä todella osannut lopulta päättää, että kumman lammas oli parempaa, minun pulled lambini vai mutsin perinteinen lammaspaisti
Kääri piukasti folion sisään ja kypsennä uunissa vielää 10 minuuttia. Mikäli sinulla on lammaspaisti pakastettuna, laita se jääkaappiin noin 24 tuntia ennen sulamaan. Uuniin kannattaa laittaa lämpöä 150 astetta ja käyttää paistomittaria, jonka painat paistin paksuimpaan kohtaan ja noin puoliväliin paistia. Paistoaika on lampaan- tai karitsanpaistille 1. 15 tuntia/kilo. Medium, sisältä hieman roosanpunainen, mittarissa on 71. Hieman verinen, "rare" lammaspaisti, asteita 61-63. Säädä uuni 140 asteiseksi. Peitä foliolla ja paista uunissa 10 tuntia
Lammaspaisti tarjotaan (perinteisesti) valkosipuliperunoiden kanssa. Rosmariinilla ja valkosipulilla maustettua lampaanviulua ja (viski)kastiketta6-8 annosta 1 lampaanviulu, n. 2,5 kg50 g voita3-4 valkosipulinkynttä viipaloituna3 laakerinlehteä2 isoa shalottisipulia paloiteltuna1 iso porkkana paloiteltuna2 dl lihalientä1 ruukku tuoretta rosmariiniasuolaa ja mustapippuria Kastikkeeseen lisäksi. 3 dl vettä1 rkl vehnäjauhoa1 dl ruoka- tai kuohukermaa vähän tuoretta rosmariinia (1 rkl savuista viskiä)mustapippuria Pistele puhdistettuun lampaanviuluun muutamia reikiä, joihin työnnät rosmariininoksia. Paista 200-asteisessa uunissa 15 minuuttia. Kaada sitten paistin päälle loput voista, lisää uunivuokaan lihaliemi ja pienennä uunin lämpöä 150 asteeseen. 15 minuuttia, eli kunnes se on sakeutunut. 6-8 annosta 1 lampaanviulu, n
1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Laita päälle muutama voinokare, kaada 2 dl vettä uunipannuun ja paista lihaa 1 ½-2 tuntia, sisälämpötilan tulee olla 70-72 astetta, jos haluat, että liha on vielä vaaleanpunaista, 77 astetta, jos haluat läpikypsän paistin. Anna padan kiehua 10 minuuttia kannen alla ja vielä 20 minuuttia ilman kantta, sekoita välillä. 1,2 kg lammaspaisti. 1 tl suolaa. 1 punainen paprika. 1 vihreä paprika. 1 keltainen paprika. 1 dl oliiviöljyä. 1 tl timjamia. 1 tl suolaa. 1 laakerinlehti
Butcher dude 1. 1 leg of lamb (about 1 kg). 1 large onion. 1/2 tbsp dried thyme. 1 cup white wine. 100 g mozzarella. 1 janjeći but (oko 1 kg). 1 veliki luk. 1/2 žlice timijana. 1 šalica bijelog vina. 100 g mozzarelle. 1 lampaanviulu (n. 1 kg). 1 sipuli. 1/2 rkl kuivattua timjamia. 1 kuppi valkoviiniä. 100 g mozzarella juustoa. Pour a generous lug of olive oil into the oven dish, add onions and brown them in the oven for about 10 min. Paista sipuli uunivuoassa oliiviöljyssä kunnes ruskettunut, noin 10 min uunissa. 1 leg of lamb (about 1 kg). 1 large onion. 100 g mozzarella. 1 kg). 100 g mozzarelle. 1 lampaanviulu (n. 1 kg). 1 sipuli 4 valkosipulin kynttä. 1/2 rkl kuivattua timjamia. 1 kuppi valkoviiniä. 100 g mozzarella juustoa
Olen myös varsinainen juhlaperinteiden ystävä ja uuden perinteen meidän perheessämme aloittaakseni päätin tänä vuonna uskaltautua laittamaan lammaspaistia - ensimmäistä kertaa elämässäni
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.