2. 2. 2. 2. 2. 2. P. a. t. r. u. o. k. ,. e. s. i. m. ä. b. g. n. d. p. y. l. v. A. (. 4. ). ~. 6. 0. 3. 1. h. j. -. 5. L. c. ö. K. z. H. R. S. J. T. V. ". " g. t l. d l
2. 2. 2. 2. 2. 2. T. e. i. m. t. ä. a. r. o. k. l. s. p. n. u. -. R. j. ö. y. d. h. v. V. K. ,. 4. 0. g. O. M. S. L. 6. 3. c. 1. /. H. (. ). P. A. 5. ) l. t l. d l
½ kg Luista lampaanlihaa (lapa, potka, niska, rinta)150 g pekonikuutioitaporkkanaakaaliavarsiselleriälanttuasipuliavalkosipuliaoliiveja1 l lihalientä(soijaa)laakerinlehtiäpippuriasuolaa
2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. L. o. p. i. a. s. t. n. k. m. l. h. e. r. u. d. ä. z. b. ,. j. y. v. O. P. 1. g. 6. ö. K. J. 3. x. c. (. ). 5. 0. 7. T. V. A. M. f. -. k g. d l
2-4 annosta Valmistusaika noin 3 tuntianoin 1 kg karitsan lapaa luulla3 porkkanaa7 perunaa3 pientä sipulia1 kourallinen kokonaisia ohrasuurimoitamerisuolaanoin 10 kpl kokonaisia mustia pippureita3 laakerinlehteäjauhettua paprikaarosmariinioksia1 iso tölkki / 440 ml Kilkenny oluttavoitaruokaöljyävettäKuori perunat, porkkanat ja sipulit sekä leikkaa perunat kahteen osaan ja porkkanat sekä sipulit neljään osaan. Kypsennä 175-asteisessa uunin keskitasolla noin 2,5 tuntia tai kunnes kaikki ainekset ovat kypsiä. 2-4 annosta
Reilu kymmenen vuotta sitten tuli syötyä Turun Blankossa parasta pastaa ever. Blankon lammaspastaa. Veli Sami kävi perjantaina kylässä ja taas herkuteltiin tällä pastalla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.