Jauha kaikki aineet hienoksi maustemyllyssä tai tehosekoittimessa. Nosta kyljykset grilliin ja kypsennä niitä muutama minuutti molemmilta puolilta, kunnes ne ovat pinnalta kauniin värisiä ja sisältä punertavia
Sulata voi kuumalla pannulla ja paista kyljyksiä pari minuuttia molemmilta puolilta. Lado kyljykset uunivuokaan, mausta suolalla, peitä foliolla ja pidä sitruunaiset lampaankyljykset lämpiminä noin 50-asteisessa uunissa tarjoiluun asti. 3 rkl soijakastiketta
Sekoita marinadi ja laita kyljykset siihen, anna marinoitua muutama tunti ennen grillaamista. Grillaa kypsiksi ja tarjoile paistettujen sipulirenkaiden kanssa
Kävimme aiemmin syksyllä hakemassa Koskijalosteesta Valkeakoskelta kokonaisen ahvenanmaalaisen luomukaritsan, jonka maukkaita lihoja olemme jo pari kertaa maistelleet
Kuivaa kyljyksistä ylimääräinen marinadiliemi pois ja paista molemmin puolin pari minuuttia. Sekoita kasarissa kahvi ja ruokakerma, lisää joukkoon tomaattipyree, lihaliemi ja punaviini
Näiden kaveriksi tehtiin salaatti ja fetakastike, kurkkaa ohje alta. Huomioi se, että vaikka tekeminen ei vie kauaa aikaa, lihojen marinointi vaatii useita tunteja aikaa
Tuote oli mulle ihan uusi ja innolla lähdin testaamaan miten sitä voisi käyttää. Erilaiset dipattavat suolapalat ovat ihan mun lemppareita, joten tein näiden kanssa raikkaan minttutsatsikin
Siitä lähtien kun muutama vuosi sitten ostin Sami Tallbergin Villiyrttikeittokirjan, olen halunnut tehdä mustaherukanlehtiöljyllä maustettuja karitsankyljyksiä
Kuori ja lohko sipulit. Kuullota öljyssä pannulla murskattu inkivääri ja valkosipulit. Lisää sekaan peruna- ja sipulilohkot ja kääntele seosta hetken ajan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.