Mielestäni sopii bataatti madekeittoon hyvin ja siitä tulee hyvää makeaa makua keitolle, mutta bataatin keittämisen kanssa pitää olla varovainen, koska sitä ei saa ylikeittää
Tämä on siitä hyvä ruoka, että voit paahtaa bataatteja enemmänkin valmiiksi tai paahtaa bataatin valmiiksi jo edellisenä päivänä, jolloin siitä saa nopean lounaan itselleen jos ajasta on pulaa
- Keitä bataatin palat pehmeiksi ja soseuta. Kertoi myös miten hänen ystävät olivat hämmästyneet syötyään ensin tätä brownieta ja kuulleen sitten, mitä se sisälsi
Ainiin ja jääkaapissa on vielä se viime viikolla ostettu bataattikin, sekin alkaa jo nyhjääntyä. Tällöin banaanin sisältämät entsyymit ovat hajottaneet pitkän tärkkelysketjut lyhyemmiksi mono- ja disakkarideiksi
Siivutetuille bataateille sivelin reilusti voisulaa ja maustoin runsaalla kädellä. Bataatit voi maustaa ihan oman mielen mukaan, jakorppujauhojaja juustoraastettakin päälle voisi loppuvaiheessa ripotella
Yleensä olemme grillanneet bataatin ilman esikypsennystä ja onnistuuhan se niinkin. Grilli koeponnistettiin jerk-broilerilla ja grillatuilla bataateilla
Lisäksi lehtikaali sisältää antioksidantteja jopa enemmän kuin monet marjat. Lehtikaali on aika kova eli sitkeä kaali syödä, joten marinoin sen, ensin poistin paksun lehtiruoteen ja pilkoin lehdet
Mielestäni porkkana ja bataatti kuuluvat yhteen. Porkkana on raikas ja makeahko juures, jonka makeudesta bataatti tekee asteen maukkaamman ja täyteläisemmän
Paahdettuja bataattileipiä on näkynyt sosiaalisen median kuvavirrassa pitkin vuotta. On mielenkiintoista löytää uusia tapoja hyödyntää juureksia ja saada niistä lisää boostia ruokaympyrään
*Resepti on vegaaninen, gluteeniton ja maidoton. Ja huomaahan sen. tortillojen ja muiden oheislisukkeiden kulutus on kasvanut hurjasti viime vuosien ajan
Viime viikkoina olen kaahottanut pää kolmantena jalkana töiden ja pikkulapsiarjen tiimellyksessä. Päiviini on mahtunut roppakaupalla innostavia ja ilahduttavia asioita
Savustuspönttökin löytyy, mutta olin laiska enkä jaksanut vaivautua sen suhteen (vaikka isä onkin yleensä se joka hoitaa savustamisen), joten tein uunissa
Mureke on se ruoka,mitä aika useinkin tehdään(tai usein ja usein,ehkä n. kerran kk) ihan vaan siksi, kun se on niin helppo lykätä uuniin,(ja on tietysti hyvää)milloin sinällään,milloin pekonilla peitettynä,milloin täytettynä,ilman lisukkeita tai lisukkeiden kanssa,kuten tässä sipulin ja omenan
Viikko oli kuulemma mennyt nopeasti ja hauskaakin oli ollut. Heti tänään tein porkkana- jakurkkutikkuja jääkaappiin ja kaikki on mennyt parempiin suihin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.