Lanttulaatikko /Jauhelihasosevuoka
Tonskan Kyökki & Kyykky
Tonskan Kyökki & Kyykky
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 200- asteessa. Jos on paksu vuoka ja joululaatikko kyseessä niin tuon ohjeen mukaan 1h ja vielä toinen tunti 150
  • 1 rkl
  • 15,5 g ja 80% tärkkelystä ). Porkkana 5,5g ja tärkkelystä 5%
  • 1 dl
  • 20 g voita
  • 1 varsi
  • 2 valkosipulinkynttä Mauste
  • 2 dl kermaa tai maitoa
  • 1 dl mantelijauhetta
  • 1/2-1 tl paprikajauhetta
  • 1/2 tl valkopippuria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.