Lapin à la Dijonnaise
Keittotaiteilua
Keittotaiteilua
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Lapin la Dijonnaise
  • 1 Familian kokonainen nyljetty kani (n. 1,2 kg)
  • 215 g dijon-sinappia
  • 75 g voita
  • 1,5 ruukkua oreganoa
  • 1 ruukku timjamia
  • 0,5 ruukkua salviaa
  • 3 rosmariininoksaa
  • 3 salottisipulia 0,375 l kuivaa valkoviiniä
  • 2 dl kuohukermaa
  • merisuolaa
  •  
  • tarjoiluun
  • 10 kerää tagliatelle all'uovo -pastaa
  • 1 kevätsipuli
  • Paloittele kani (sisäelimet voi hyödyntää antamaan pataan makua, käyttää ne erikseen esim .leivän päällä paistettuna tai jättää käyttämättä). Hiero palasten pintaan reilusti suolaa.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.