Italia-teeman kruunuksi tahdoin eilen vielä leipoa italialaisen juustokakun, Torta della Nonnan. Päädyin tekemään kakun Leila Lindholmin omalla ohjeella, jota on tuosta torta della nonnan haastavastakin ohjeesta (tai työläästä) muokattu yksinkertaisemmaksi
-. -. -. I. h. a. n. s. i. t. r. u. e. T. o. d. l. N. k. v. p. m. P. ä. j. y. C. f. c. b. g. ,. M. 1. 0. ö. 7. 5. 8. 2. (. ). E. L. K. R. S. J. 3. O. 4. d l. t l
Paprikakastiketta kutsuttiin listassa hilloksi / hillokkeeksi, mutta se ei todellakaan ollut makeaa kuten hillot yleensä (jos vertaan sitä vaikkapa paprika-vaniljahillokkeeseen josta puhuin Slow Food -kirjoituksen yhteydessä)
Tarjosin tomaattien kanssa feta-munkoisopaistosta. He probado alguna vez tomates rellenos sin mucho sabor y aguados pero como siempre el secreto esta en los condimentos
Kaada hieman kuumaa maitoa muna-sokeri-jauhoseokseen ja vatkaa hetki, että sokeri liukenee. Ohje Maku-lehdestäÄitini valmistama isoäidin torttu oli erinomaista, etenkin piiraan täyte oli äärimmäisen onnistunut, suosittelen kokeilemaan
Uskomattoman rapeat ja ihanan lehtevät taikinalevyt, unelmaisen kuohkea ja suuhun sulava täyte, joka ei ole liian makea - aikalailla täydellinen leivonnainen
Leivitettynä mekin punakampelaa söimme. Myös Pohjois-Amerikassa elää samankaltaisia kaloja. Se on suosittu fish'n'chipsin raaka-aineena, ja sopiikin siihen hyvin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.