Kristine's Kitchen-blogin neuvoilla mentiin. Pastakerroksen päälle lusikoin jauheliha-sipulimurskaa ja sen päälle puolikkaan mozzarellapallosta paloina
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. M. e. n. v. i. k. o. s. y. ä. l. a. t. r. m. p. ,. j. u. h. d. g. J. K. ö. f. Y. T. b. O. R. L. E. V. (. 4. ). ù. 1. 2. 0. B. c. 7. 3. z. á. 5. x. P. *. ". S. A. /. I. 8. 6. U. N. d l. t l. k g. g )
Mikäli kasarin koko ei riitä, siirrä jauheliha-sipuliseos kattilaan. Paista lasagnea175-asteisessa uunissa, kunnes lasagnen pinta on hieman saanut väriä ja lasagnelevyt tuntuvat haarukalla kokeiltaessa pehmeiltä
Tein muutama päivä sitten lasagnea ja kehittelin itse siihen nämä herkulliset ainekset. (näin estät lasagnea tarttumasta vuokaan) Lisää seuraavaksi lasagnelevyjä > kastiketta > lasagnelevyjä > kastiketta > lasagnelevyjä
Nyt vaan kokkailemaan lasagnea terveellisemmin. Nämä vihreä linssi -pennepastat ovat vatsaystävällisiä, hiilihydraatit ovat hitaita ja pitävät näin pitkään nälkää, kuidut ja proteiinit imeytyvät tasaisesti elimistöön
Kotona meidän isä teki aina maailman parasta lasagnea, sittemmin on pitänyt opetella itse (mutta saa kyllä edelleen kutsua lassepäivinä kylään, vinkvink vaan
Valmista ensin kasvis-tomaatti-kastike. Kasvis-tomaatti-kastike. kasvis-tomaatti-kastiketta. 150 g voimakasta Koskenlaskija-juustoa. Kypsennä lasagnea 175 asteisessa uunissa tunti ja anna sen vielä vetäytyä ennen tarjoilua. 150 g voimakasta Koskenlaskija-juustoa
Huh hei, tuli menneellä viikolla tehtyä melkoisen hyvää kasvislasagnea. oikominen reseptissä, nuukailu raaka-aineissa ja hermojen menetys maitokastikkeen kanssa (se joko ei kiehu tai palaa pohjaan)
Oikeastaan kyseessä ei ole lasagne, sillä vuoka on tehty kokonaan ilman lasagnen pääraaka-ainetta pastaa, mutta munagne ei oikeen tunnu hyvältä idealta
Ohjw on sekoitus omaa raejuustolasagnea ja Vappu Pimiän versiota… (tämän ohjeen kirjoittaminen menee nyt vähän hazardilla, on jo pari viikkoa kun lasagnen tein, mutta perusidea varmasti selviää)
Lautaselle voi halutessa ripauttaa vähän Pasta Rossa-mausteseosta. Kasvislasagnen soveltelin Paras keittokirja No 10-kirjasesta löytyneestä ohjeesta. 9-12 täysjyvälasagnelevyä. ½-1 punaista chiliä. Lisää tomaatit ja anna kastikkeen hautua hiljalleen 20-30 minuuttia. Kypsennä lasagnea200-asteisessa uunissa 40-50 minuuttia. 9-12 täysjyvälasagnelevyä. ½-1 punaista chiliä
Haarukallinen lasagnea venyi ihanasti suuhun laittaessa ja enempää ei tarvitse varmaan kertoa. Tonnikalalasagnea valmistaessa tuli huomattua muutakin kuin hyvä tuoksu ja harmittava sellainen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.