Tarjoile ja nauti lasillinen hyvää. Aprikoosi-vadelmajuoma maistuu lempeältä kesältä ja se on kaiken kukkuraksi täynnä terveellisiä vitamiinejä sekä kuitua
Aurinkoisena iltapäivänä raikas juoma virkistää. Perinteisesti sangria on tarjolla punaisena. Jo aiemmin mainittu Maalaisunelman kesäruoka-lehti (lehdessä oli useita kokeilemaan innostavia ohjeita, joten se tullaan mainitsemaan vielä uudelleenkin) tarjosi valkoisen vaihtoehdon
Kuukauden mittainen blogilaiskuus rikkoutuu nyt. Loppukesä on mennyt ihan liian nopeasti, on ollut kaikennäköisiä juhlia, iloisia ja vähemmän iloisia, aika paljon töitä, ja se vapaa-aika mitä on jäänyt, noh, en tajua mihin se on mennyt
Ainiin, otin siis pienen breikin Terveellinen Tammikuu -ruokavalion suhteen, koska poikaystäväni synttärit oli mielestäni tarpeeksi hyvä syy syödä porkkanakakkua ja juoda lasillinen skumppaa
Mikä maistuukaan paremmalta kuin töiden jälkeen lasillinen kuohu- tai valkoviiniä ja toast skagen. Jos edellinen postaus liputti yksinkertaisen ohjeen puolesta, samassa kastissa mennään tässäkin
Toki lasillinen raikasta ja rapsakkaa valkoviiniä sopii aina kyytipojaksi. Joulupöytä notkui joulun herkkuja, joten perinteisen kulibjakan (tunnetaan myös koulibiaka- ja coulibiaca-nimillä) valmistus sai jäädä välipäiviin
1 iso lasillinen. Viimeisen kuukauden aikana meillä ei tervettä päivää ole nähty. Koko perhe on sairastellut enemmän kuin tarpeeksi ja tuntuu, että joka ikinen pöpö on päättänyt jäädä meille asumaan
Perhettäni kohtasi tänä aamuna ilouutinen, jonka kunniaksi pyhäinpäivän pöydästämme löytyy ainakin näitä herkullisia siikaveneitä ja lasillinen kuohuvaa
Nyt pieni lasillinen punkkua ja Montalbanoa katsomaan. Nyt juuri on aika leipoa tätä kausiherkkua. Omat raparperini jaksavat kasvaa vuosittain noin 10 cm korkuisiksi enkä ole saanut niistä ikinä satoa, mutta muiden raparperit kasvavat metritolkulla
Alkuperäisessä reseptissä oli valkoviiniä ja etikkaa vain lasillinen kumpaistakin, mutta minulla se ei riittänyt alkuunkaan, joten tein uuden satsin lientä
1/3 lasillinen valkoviiniä1 pieni sipulioliiviöljyävoita(annosten päälle raastettua parmesaania tai grana padanoa ja koristeeksi basilikan lehtiä)ValmistusHienonna sipuli ja kuumenna sillä aikaa oliiviöljy ja voi pannulla. 1/3 lasillinen valkoviiniä
Smoothiesta riittää yhdelle iso lasillinen tai kahdelle pienet. Viimeaikojen aamupalat ovat koostuneet lähes pelkästään chia-vanukkaista tai smoothieista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.