Kaiketon pulla on ollut sellainen akilleen kantapää, että olen jo aikaa sitten antanut periksi. Nämä valepullat kuitenkin onnistuivat lunastamaan paikkansa täältä blogista
Tänä laskiaissunnuntain aamuna hernerokkasumu oli vallannut tienoon ja vetinen sohjo peitti maan. Koska pulkkamäestä oli turha haaveilla, keskitimme voimamme keittiöön
Tänään meni koko päivä pihalla hääriessä. Jotain hyvää teki kuitenkin mieli ja päädyin kokeilemaan tällaista pika pullaa, jonka ohjeen löysin Ullan uusimmasta kirjasta "Pipareista pitsikakkuun"
Meillä ei niin kauheasti hernesoppaa syödä, niin ajattelin tehdä toisenlaisen padan laskiaiselle. Käytin siinä lihana porsaanlapaa, joka vaatii pitkän kypsennyksen, mutta on paljon maukkaampaa kuin ulkofilee
Viime laskiaisen hujakoilla tukholmalainen kondiittori Mattias Ljundberg (Tösse bageriet), keksi taivuttaa ruotsalaisen semlan eli laskiaispullan uuteen muotoon, jolloin syntyi Semmel-wrap eli suomalaisittain tietenkin laskiaispullawrap
Jos pullanhimo yllättää, ja on torstai-ilta, ja on väsynyt eikä jaksa lähteä ees kuoroon laulelemaan, voi leipaista nopean pikapullan, niin olo helpottuu heti, siis jo leipomisen aikana, puhumattakaan tuoretta pullaa maistellessa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.