Lauantain punainen lanka
Helmin HeVi-osasto
Helmin HeVi-osasto
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Pohja
  • 125 g voita
  • 2 dl hiivaleipäjauhoja
  • 1 dl puolikarkeita spelttijauhoja
  • 1 dl ohrajauhoja
  • 1 dl kaurahiutaleita
  • ripaus suolaa
  • 1 1/2 dl kylmää vettä
  •  
  • Täyte
  • 2 isoa sipulia tai 4 pientä 2 valkosipulinkynttä voita
  • 1/2 dl hienonnettua ruohosipulia
  • 1/2 dl hienonnettua tilliä
  • 2 1/2 dl ruokakermaa
  • 1 prk smetanaa
  • 1 dl maitoa
  • 3 munaa ripaus suolaa ja mustapippuria
  • 1 rkl dijon-sinappia
  • 300 g kirjolohifileetä (perattuna)
  • 150 g kylmäsavulohta
  • 1 parsakaali napakaksi höyrytettynä
  • 2-3 dl Västerbottensost-juustoa raastettuna
  • 1 ruukku friseetä
  • 1/2 ruukkua viinisuolaheinää
  • 1 ruukku herneenversoja
  • 4-5 porkkanaa raastettuna
  • 1-2 rkl seesaminsiemeniä
  • 2 rkl oliiviöljyä (tai seesamia, jos saatavilla)
  • 2 tl omenaviinietikkaa
  • ripaus suolaa ja inkkarisokeria
  • 150 g vihreitä papuja (pakaste)
  • 1. päivä
  • 70 g ruisjauhoja
  • 70 g vehnäjauhoja
  • 200 g vettä
  • 3 g hiivaa
  • 2. päivä
  • 180 g hiivaleipäjauhoja
  • 30 g ruisjauhoja
  • 80 g puolikarkeita spelttijauhoja
  • 30 g vaaleaa siirappia
  • 6 g hiivaa
  • 140 g vetttä
  • 50 g auringonkukansiemeniä
  • 50 g kurpitsansiemeniä
  • 8 g suolaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.