Renkaat ovat Oreo-keksit, jotka päällystin mustalla sokerimassalla. Olen salamaMcQueen täytekakun tehnyt kerran ennenkin ja tällä kertaa tiesin että haluan saada autoon enemmän muotoja
-. -. -. -. -. L. a. u. n. t. i. k. s. r. v. y. ä. e. l. h. j. o. S. m. M. c. Q. K. ,. p. 3. 0. g. A. N. (. ). D. R. ö. J. T. E. d. 1. b. 2. 5. ". 6. V. O. d l
Renkaat ovat Oreo-keksit, jotka päällystin mustalla sokerimassalla. Olen salamaMcQueen täytekakun tehnyt kerran ennenkin ja tällä kertaa tiesin että haluan saada autoon enemmän muotoja
Viime vuonna sankari toivoi R2D2-kakkua, mutta sai hiekkaan juuttuneen surffibussin. Tänä vuonna poikien toiveena oli Star Wars -aiheiset juhlat, joten otin itseäni niskasta kiinni ja väkersin kakkuun R2D2-koristeen. 2 dl aprikoosisosetta tai -marmelaadia. Paista kakkua 180 asteessa 50 - 60 min. 2 dl aprikoosisosetta tai -marmelaadia
Kun Juusoa juhlittiin Salama-teemalla, niin pitihän kakun lisäksi Salamaa löytyä muualtakin. 150g maito- tai tummasuklaata (käytin maitosuklaata, että olisivat enemmän lasten makuun)100g sulatettua voita2 kananmunaa1 dl ranskankermaa2 dl sokeria3½ dl vehnäjauhoja1 tl soodaa1 tl leivinjauhetta2 tl vaniljasokeriaKuorrutteena näissä kermaa, mutta alkuperäisessä ohjeessa kuorrute tehdään suklaasta, voista ja tomusokerista. 20 - 25 ,minuuttia
=) Toiveena oli SalamaMcQueen kakku, joka oli myös pitkältä juhlien teema. Tämä kakku ei ole ihan yhtä aidonäköinen kuin ensimmäinen SalamaMcQueen kakkuni
Olen saanut tehdä aikaisempinakin vuosina Veetin salama-kakun. Sekoita mascarponen joukkoon sitruunamehu, taloussuklaa-rouhe, tomu- ja vaniljasokeri sekä puolikas banaani
tukusta tai leivontatarvike-nettikaupoista)½ dl kylmää vettäVaahdota kerma. Tässä salamakakussa autossa olevat tekstit on tehty pikeerillä, joka on valkuaisesta ja tomusokerista sekoittamalla tehty paksuhko sileä massa
Olen kauvan haaveillut Brita-kakusta, ja jostain syystä en vain ole saanut aikaiseksi sitä tehdä,mutta nyt kevään kunniaksi ja viljelyskauden alkajaiseksi päätin sen tehdä
Ellen Svinhufvud -kakku. Tämä Sans Rival -tyyppinen marenkikakku on peräisin Ruotsista, mutta konditoria Stella alkoi valmistaa sitä Helsingissä 30-luvulla. Paista pohjia 125-asteisen uunin ylä- ja alatasoilla noin puolitoista tuntia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.