Lehtikaalisipsit, aroniahyytelö ja aroniavispipuuro
Kotona kokataan ja leivotaan
Kotona kokataan ja leivotaan
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 200 g lehtikaalia
  • 1 sitruunan puristettu mehu
  • 2 tl rypsiöljyä
  • 1 tl ruususuolaa
  • 1/2 tl chiliä jauheena
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 2 l aroniamarjoja
  • 1 dl vettä
  • 3 dl siivilöityjä aroniamarjankuoria
  • 5 dl vettä
  • 1 1/2 dl sokeria ja 1/2 tl suolaa
  • 1 dl mannaryynejä
  • Keitä aroniakuoriseosta vedessä 5 minuuttia Lisää sokeri ja suola. Vispaa joukkoon mannaryynit.
  • Anna kypsyä noin 8 minuuttia Jäähdytä hetki ja vispaa kuohkeaksi.
  • Tarjoa vaniljakastikkeen kera.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.